Kledingreparatie Molenwijk

kledingreparatie_molenwijk_molenwijk_01.jpg

Van een broek met gaten tot een gedateerd colbert of een te ruime jurk: als het aan Liesbeth Dolieslager ligt krijgt kleding een tweede kans. Met het openen van Kledingreparatie Molenwijk aan de Engelenburg werd voor haar een lang gekoesterde droom werkelijkheid.

Zij vermaakt kledingstukken, waarvan mensen denken dat het onmogelijk is.

" Ik krijg bijvoorbeeld klanten met dure jasjes die niet meer up-to-date zijn. Door bijvoorbeeld de schouders te versmallen worden ze weer modieus."

 

kledingreparatie_molenwijk_molenwijk_02.jpg

Liesbeth straalt als ze over haar werk praat. Met een afgeronde mode-opleiding had ze niet verwacht haar droombaan ooit in de kledingreparatie te vinden; te simpel en weinig creatief. Maar niets bleek minder waar. “Ik doe zoveel meer dan ritsen aanzetten én ik maak mensen blij. Dat zijn aspecten die ik niet verwachtte van dit werk.”

Een eigen zaak was al lange tijd haar hartenwens. Een leuke baan bij haar toenmalige werkgeefster weerhield haar van het ondernemerschap. Maar zij is nu haar eigen zaak begonnen en aan het opbouwen. Sinds jaren weten de mensen haar winkel steeds meer te vinden en niet alleen uit Molenwijk, ook uit Haarlem en Heemstede komen steeds meer klanten en de mensen blijven naar tevredenheid terugkomen wat een goed teken is!

kledingreparatie_molenwijk_05.jpg

 

Precies zoals ik het beoogd had, ik wil een buurtwinkel. Ik kom uit Haarlem-Noord en dacht dat de mensen in Schalkwijk langs elkaar heen leven. Dat is me erg meegevallen. Er hangt in Molenwijk een prettig dorpsgevoel.

En er blijkt voldoende behoefte aan een kledingreparateur in de wijk. Mensen komen twijfelachtig binnen met kleding die ze vijf jaar geleden weg zouden gooien. Als ik iets kan vermaken, of repareren zie ik steeds weer verbaasde gezichten. 

"Ook wordt door mij uw "Bruidskleding" hersteld of veranderd, natuurlijk alles in overleg met U en de prijsopgave is altijd vooraf!"

 

Er is tevens een stomerij service in "Kledingreparatie Molenwijk" .

 

kledingreparatie_molenwijk_voor_02b.jpg

heeft u vragen of wilt u langs komen?

Klik hier